duminică, 18 ianuarie 2015

Mere coapte umplute cu stafide si nuci.



Ingredientele necesare sunt:
4 mere mari
2 linguri de indulcitor praf
2 linguri de stafide sau nuci maruntite
1/4 lingurita de scortisoara macinata
2 linguri de unt, taiat in 4 bucati
scortisoara macinata


Se prepara astfel:


Merele se spala.
Apoi se taie partea de deasupra.
Intr-un bol se pregateste un amestec cu indulcitor, stafide si scortisoara.
Cu amestecul obtinut se umple fiecare mar.
Deasupra, peste umplutura, se pune pe fiecare mar cate o bucata de unt.
Merele umplute se aranjeaza intr-o tava.
Se coc la cuptor cca 15-20 min sau pana se rumenesc.
Merele coapte se servesc calde, cu sucul care s-a lasat in tava.
Se pot orna cu nuci si fulgi de cocos.

4 comentarii:

  1. ajutor! unt la rina la vitamine?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da.Avem voie o lingura de grasime pe zi.Putem folosi oricare din urmatoarele:unt,ulei,smantana.Cu conditia sa nu se foloseasca decat un produs pe zi.Daca de ex alegi sa folosesti unt,nu mai folosesti ulei si smantana.La fel este si in cazul celorlante.Mai mult ajutor la pagini:Dieta Rina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In zilele de vitamine nu avem voie sare,zahar,ulei sau alte grasimi

      Ștergere
    2. In zilele de vitamine nu avem voie sare,zahar,ulei sau alte grasimi

      Ștergere

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design