marți, 13 ianuarie 2015

Pulpe de pui la tava cu sos de masline.

Ingrediente:  

- 2 pulpe
- 3 rosii
- un dovlecel mic
- o vanata mica
- o ceapa
- un ardei
- masline negre
- sare
- piper
- un catel usturoi
- 2 linguri ulei masline
- jumatate pahar vin alb

Incepem cu spalat si "dezpielitatul" pulpelor, dupa care le taiem in doua. Intr-o tava punem uleiul
si adaugam pulpele, apoi ceapa taiata fidelute, maslinele, ardeiul taiat bastonase, rosiile spalate si
taiate feliute, dovlecelul si vanata taiate bucatele. Aruncam in tava si usturoiul, saram, piperam si
imbatam carnita. Acoperim frumos cu o folie de aluminiu si bagam la cuptor la 200 de grade
pentru circa o ora. Prima jumatate de ora lasam acoperit, dupa care lasam fara ca sa scada suculetul
si sa se rumeneasca foarte putin carnita. Atentie, mai urmariti sa nu scada suculetul tot din tava

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design